deluxearoma.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Marci produse

Termeni si conditii

Termeni Și Condiții

·         DeluxeAroma

·         TERMENI ȘI CONDIȚII

Generalităţi

Site-ul www.deluxearoma.ro  este proprietatea Natale Deluxe SRL, înregistrată în Adunatii Copaceni, Strada Teiului Nr.3,  Jud. Giurgiu şi va fi numită în continuare Natale Deluxe.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Deluxe Aroma îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni şi Condiţii”.

Deluxe Aroma garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.deluxearoma.ro şi nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Natale Deluxe fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către www.deluxearoma.ro este limitat, neexclusiv şi revocabil, şi este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Natale Deluxe  sau oricăruia dintre partenerii noştri, numai după obţinerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor Deluxe Aroma

Întregul conţinut al site-ului www.deluxearoma.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea Natale Deluxe şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Natale Deluxe a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.deluxearoma.ro numai în limitele menționate în prezentul document.

Livrare și retur

Conform ordonanței de urgență OUG 34/2014 și a pandemiei instaurate, produsele achiziționate de pe site-ul nostru nu se vor putea returna după deschiderea coletului, deoarece nu avem posibilitatea de a analiza compoziția recipientelor la fiecare retur.

Odată preluat coletul de la curier, returnarea acestuia nu va mai fi posibilă.


Produse şi servicii, politică de preţuri

Deluxe Aroma îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Produsele comercializate prin intermediul www.deluxearoma.ro sunt oferite în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt în termenul de valabilitate, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectării prevederilor prezentului document şi în limita stocului disponibil. Din acest motiv Deluxe Aroma îşi asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăseşte în oferta curentă.

Preţurile sunt actualizate periodic şi sunt exprimate în lei. Preţurile prezentate includ TVA şi nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări Deluxe Aroma  în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest preţ va fi cel publicat pe site la momentul achiziţiei.

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site preţuri greşite, stabilite în mod eronat în aplicaţia noastră informatică. În aceste condiţii, întotdeauna se consideră preţ final cel acceptat de către client în cadrul discuţiilor purtate cu consultanţii de vânzări Deluxe Aroma. Dacă preţul real al produsului este mai ridicat decât preţul afişat pe site, consultanţii noştri de vânzări sunt îndreptăţiţi să îţi satisfacă cererea de a-ţi livra produsul la preţul publicat pe site, numai în măsura în care vom putea face acest lucru, după cum şi tu eşti îndreptăţit să refuzi comanda respectivă. În cazul în care preţul real este mai mic decât preţul publicat pe site, iar tu ai achitat preţul în avans, diferenţa îţi va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

Deluxe Aroma nu oferă nici o garanţie, în mod expres, nici implicit, în ceea ce priveşte inclusiv, dar fără limitare la  funcţionarea acestui site, informaţia, corectitudinea descrierilor, actualizarea conţinutului, produsele de pe site precum şi potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site şi cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezentând obligaţia Deluxe Aroma de a acorda utilizatorilor dreptul de denunţare unilaterală a contractului conform legislaţiei în vigoare, drept detaliat mai jos în acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, înscrisuri, aspect, etc.).

Conţinutul www.deluxearoma.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit colaborând şi cu terţe părţi. Din acest motiv, Deluxe Aroma nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile şi specificaţiile produselor afişate în site-ul www.deluxearoma.ro. Natale Deluxe şi partenerii săi îşi rezervă dreptul să modifice specificaţiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

Comentarii pe site-ul www.deluxearoma.ro

Utilizatorii care accesează site-ul www.deluxearoma.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Deluxe Aroma îşi rezervă dreptul, dar nu şi obligaţia, de a nu publica pe site comentarii cu conţinut ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viaţa privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conţine viruşi, texte reprezentând mail-uri înmasă sau orice altă formă de spam.

Deluxe Aroma nu va purta responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeaşi limitare a responsabilităţii ca şi restul conţinutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informaţii, altele decât cele legate de procesul de cumpărare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societăţii Natale Deluxe şi partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum şi dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuală se poate trimite email pe adresa contact@deluxearoma.ro.

Hosting, link-uri către site-uri, erori de funcţionare

Site-ul www.deluxearoma.ro este găzduit de serverele unei terţe firme. Deluxe Aroma nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariţiei lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. Deluxe Aroma nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.deluxearoma.ro. Deluxe Aroma nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natură site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.deluxearoma.ro. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauza.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele şi serviciile prezentate pe www.deluxearoma.ro şi care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părţi. Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare a site-ului www.deluxearoma.ro, clientul îşi asumă în totalitate consecinţele ce decurg din folosirea în aceste condiţii a site-ului.

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Curs valutar
Website detinut de Natale Deluxe S.R.L., CIF: 47708209, Reg.Com: J52/182/2023